MannaMänniskor

Mitt nätverk växer.

Jag beundrar dem. Ni vet sådana där människor som utan någon som helst vinning för egen del ställer upp för andra. De dyker upp i rätt tid. Ordnar och ställer saker till rätta. De ser ett behov och ställer osjälviskt upp för andra. De får människor att växa, känna trygghet och tillit. De är livs levande omtänksamma änglar. Jag kallar dem MannaMänniskor.

I dag har Manna förmånen att omge sig med fantastiska rådgivare och företagsledare med gedigen erfarenhet inom olika branscher. De har en samlad kompetens och erfarenhet som slår de flesta toppföretag med hästlängder. Jag är stolt över att de vill arbeta med mig och Manna. Helt utan ersättning. De är människor som vill göra skillnad för världens barn. De tror på mig. Ger mig kraft, mod, kunskap och resurser så att jag och Manna kan växa och arbeta för barnens rättigheter. Jag och mina 2,2 miljarder barn i världen behöver fler MannaMänniskor. Tillsammans kan vi förbättra. Tillsammans är vi starka!

Är du en sådan människa, eller skulle du vilja vara MannaMänniska? Då kanske just DU vill vara med i mitt nätverk och finnas till hands för världens barn om det skulle behövas en dag. Du kanske är expert på att fixa fram barnstövlar, sy bebistäcken, fixa papper och pennor, skriva en överklagan i barnrätt, baka bullar, binda en bukett blommor, klippa hår, laga tänder, dansa, leka, fixa mat eller du kanske är bra på att vara just dig själv. Barnen behöver oss. Med eller utan speciella kunskaper. Behovet av vuxna förebilder och trygga famnar är stort! Kom med i Mannas nätverk. Välkommen!

 

 

Mannas konto i Nordea: 1676 58 34893 clearingnumret är de fyra första siffrorna i kontot (1676)  

Swish 070 695 76 75

Pengar ska aldrig vara ett hinder för att hjälpa människor. Min dröm är att det en dag ska finnas fullt med MannaMoney på vårt konto så vi kan hjälpa alla med behov.  

free joomla templatesjoomla templates